Kemiprovet idag gick faktiskt ganska bra, kändes det som i alla fall! Hoppas... Efter skolan drog Carro och jag till Farsta för att göra ett pass på gymmet. Vi taggade med mat innan, yakiniku med sallad, muuuums. Efter det blev det en celsius och bröst/axel/mage som kändes grymt, kände mig stark haha! Hoppas på lite skön träningsvärk imorgon... Har precis ätit upp min kvargröra och kollat lite pll och nu blir det sängen. 
 
Godnatt sweetheart ♥
Är jättesugen på att köpa lite nya träningskläder! Min smartshake har ju gått sönder så jag behöver en ny. Skulle inte sitta fel med ett nytt linne, tights och ett var löparskor att ha ute heller...
Smoothie kan ju vara något av det godaste som finns och dessutom går det att variera i en oändlighet! Jag brukar göra smoothie på hallon, yoghurt och banan eller så byter jag ut yoghurten mot kvarg för mer protein. Man kan egentligen ha i typ vad som helst som är gott!
Blandade bilder från idag

Hej gullungar! Idag började jag först 10.20 så körde ett benpass på gymmet innan skolan. Gick riktigt bra! I skolan hade vi bara en massa repetition av kemin och sen engelska. Efter skolan var jag i stallet och red på lilla Hillman! Nu sitter jag (för sista kvällen innan provet.....) och pluggar kemi, äter gurka och dricker te. Ska plugga riktigt effektivt nu så kan jag se ett avsnitt Pretty Little Liars innan jag ska sova!
 
Puss
Skulle inte tacka nej till det här (och skulle gärna vilja ha lite varmare väder och vår också).
Här sitter jag just nu, med en massa kemiplugg (känns som om min blogg bara handlar om plugg hahahah neeerd), lite sooft musik och en skål med tomater!

Godmorgon på er! Jag står på tunnelbanan just nu, på väg till skolan för en heldag med fysik, kemi och matte. Slutar vid fyra och då ska jag iväg till gymmet för att köra rygg.

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi mer senare!

Körde ett armpass imorse, gick sjukt bra! Upptäckte även att det är i princip omöjligt att försöka sminka sig med skakande armar... Vet inte exakt vad jag körde på varje övning men jag körde till fail på allt, tills det inte gick att göra en enda rep till. It's the passion that keeps me motivated ♥
 

Triceps pushdowns i kabel
Triceps overhead extension i kabel
Hantelcurls
Koncentrationscurls
Stångcurl
Cablecurl (en arm i taget och båda samtidigt)
Triceps cable pushdowns (en arm i taget)
Tricep kickbacks
 
Hej Kalle Anka-fötter

Tröja - Gant, jeans - Abercrombie & FItch
Jag borde väl egentligen säga förlåt för att jag uppdaterar dåligt. Men egentligen, varför ska jag göra det? Jag säger förlåt alldeles för mycket så nu tänker jag faktiskt inte ursäkta mig för det här är min blogg som det ändå bara är typ jag som läser heheh! 
 
Jag sitter (ligger) i sängen och försöker fortfarande plugga. Har läst igenom alla rapporter och skrivit alla frågeställningar nu och har kemiboken uppslagen framför mig och försöker räkna vilket går sådär... Prov i stökiometri+syror och baser på torsdag, löv it!
 
Näääe nu ska jag återgå till min fina kemibok.
 
Godmorgon! Eller god dag kanske...Jag är typ trööött men försöker se lite glad ut ändå och pigga upp för själv! Jag är ensam hemma (love it) och läser igenom alla rapporter inför seminarium på tisdag. Segt som bara den men det måste göras. Ska nog snart fixa lite lunch, är inte hungrig men uttråkad så då kan man lika gärna äta hahaha. I eftermiddag blir det i alla fall en tur till gymmet för LEGDAY! TAGGGGGA!
 
Hoppas ni får en fin dag i det gråa januarivädret!
Heeej. Känner mig som en seg potatis typ, ligger i soffan och har ätit typ ett kilo choklad, avverkat fem avsnitt Pretty Little Liars och dessutom målat naglarna Barbierosa. But I like, är ändå sjukt trött och det är ju roligare att ha fina naglar än att sova. Nää, nu ska jag se klart på PLL och sen sova så att jag orkar plugga lite imorgon! Godnatt!
Gullig jag är som bombar er med bilder på mig själv hehehe!
 
Igår körde jag axlar och lite mage på gymmet; 
 
6x8 lateral raises i olika former
2x8 front raises med hantlar
3x10 front raises med viktskiva
4x10 hög rodd i kabel
2x8 hög hantelrodd
2x10 hög stångrodd
3x8 sittande hantelpress
4x10 benlyft på bosuboll
Situps på bosuboll
Hej kompizar! Igår var jag hos mina besta Carro (som vanligt på fredagar hehe) och var wifey. Vi va lite ledsna så jag stekte typ tjugo pannkakor och till det vispade vi grädde, krossade maränger och hade bär och chokladsås. Matorgasm gånger tusen.......... Slutade med att jag låg på golvet och åt grädde med chokladsås! Efter det åkte vi till Gärdet men det sög där så vi drog hem istället. Jag har sovit cirka fyra timmar i natt men sova kan man göra någon annan gång!
 
Nu borde jag verkligen sätta igång med kemin, matten, svenskan och spanskan som måste göras men det lockar egentligen mycket mer att krypa ner i sängen och kolla på ett avsnitt av PLL. Kanske kan göra både och hehe.
 
Hoppas ni får en bra lördag! ♥

Hej på er! Idag befann jag mig på gymmet vid 7.45 för att köra mage och axlar. Gick braaa men det var galet kallt ute så fick ta på mig mössa=förstört hår hehe. Ni får en liten charmig bild på osminkade min med min bollmössa också!

Gamla bilder men jag har fortfarande världens bästa lillasyster ♥
Dålig spegelbild från imorse meeen det här hade jag på mig idag i alla fall! Jeans - Abercrombie, tröja - Abercrombie.
Fick en fråga om min dator och länken till bloggen funkade inte så svarar i ett inlägg istället! Jag har en MacBook Air som är grym om du frågar mig. Den är lätt, sjukt snygg, snabb och typ perfekt. MacBook Pro har ännu bättre processor och är alltså snabbare vid till exempel spelande osv. men alla MacBooks som finns ute nu är grymma datorer så oavsett vilken man köper blir man antagligen riktigt nöjd!
 
Hoppas du fick svar på din fråga och om ni undrar något annat är det bara att fråga på ☺

 
Piké - Abercrombie, jeans - Abercrombie, skärp - Saddler och myssockor! Bjuder på lite glada bilder också hehhee.

Godmorgon! Jag står på tuben på väg till skolan just nu, börjar nio. Idag var jag inte lika pigg när jag vaknade som igår haha men får försöka pigga upp mig själv lite! Tänkte skriva ett inlägg om min dator lite senare som svar på en fråga och sen har jag faktiskt tagit lite bättre bilder på mina kläder idag som kommer upp senare.

Hoppas ni får en grym dag!

Flexar lite hehhehe.
 
Heej på er! Jag är galet pigg idag, vet inte riktigt vad jag har gjort men det är är bara skönt ju! Slutade vid fyra idag och drog till gymmet då för att köra lite bröst och triceps. Var proppfullt så fick tänka om lite men det gick bra ändå. Dagens roligaste måste varit när en kille kom fram till mig på gymmet om frågade om jag hade en bror som hette Per (?). Nu ska jag fortsätta med plugget, rapport om MIlankovic-cykler ska vara inlämnad imorgon! 
 
P&K ♥

Godmorgon ♡ Jag sitter i skolan nu och har rast innan matten drar igång. Idag var det sjukt kallt ute (har ni säkert märkt själva...) så jag drog på mig lovely kniten, så cozzzy! Jag har lite ont i halsen men vill så gärna träna så ska dra iväg och göra det efter skolan. Blir triceps och bröst idag, ingen konditionsträning eftersom jag har ont i halsen dock...

Hoppas ni får en bra dag!

Avslutade kvällen med ett avsnitt PLL och en skål med kvarg, bär och nötter. Nu blir det sängen, vi hörs imorgon!

Hej sötisar! Jag har shottat en espresso för att bli lite pigg och sitter nu i sängen med mina mystofflor och ska försöka få lite plugg gjort... Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Puss
Jag ba bjuder på freesha bilder på mitt osminkade fejs och korgar med kvarglömda kläder/papperskorgar/röda stolar/en svettig tjej! Hängde på gymmet i en och en halv timme efter lunchen och körde ben (kändes som om alla körde ben idag haha).
 
Nu sitter jag med derivator och försöker räkna matte, går väl heeelt ok men snart ska jag äta middag! Är sjukt trött nu fast ändå raslös (standard för mig). Äsch, jag har ändå inget vettigt att skriva så vi slutar här. 
 
Pussss
Godmorgon på er! Jag vaknade vid halv tio idag och har bara myst runt i vs-mjukiskläder och ätit frukost. Ska ta tag i plugget nu (kemi, fysik, matte, svenska.......) och sen efter lunch blir det ett benpass på gymmet!
 
P&K
Godkväll gullisar! Jag är gaaalet rastlös och sitter just nu i sängen och pillar lite på designen. Igår kväll var vi iväg på lite partey (alltid fina bilder dagen efter hehe) och sen sov vi hos Carro. Idag har jag bara tränat, duschat och typ haft hemmaspa hela dagen. Rätt skönt att bara chilla men nu är jag uttråkad... Nää blir nog sängen rätt tidigt och nu ska jag sluta svamla för det här blir bara oklarare. 
 
Puss!