Godmorgon gullisar! Jag är på väg till gymmet med min celsius och taggar med musik inför ett rygg/biceps-pass. Efter det blir det skola med fysik och kemi och efter det ska jag jobba!

Hoppas ni får en fin dag!

Gjorde overnight oats för första gången till frukost imorse och det blev hur gott som helst! Tänkte att man borde kunna använda kvarg istället för mjölk/vatten/yoghurt för att höja proteinhalten så improviserade lite och det blev otroligt lyckat faktiskt!

Om någon vill ha receptet så kommer det här;
250 gram kvarg
40 gram (1 dl) fiberhavregryn
Tranbär
Gojibär
Linfrön
Pumpafrön

Blanda allt i en skål och täck med plast. Ställ i kylen över natten och ta fram på morgonen och toppa med vad du vill! Jag hade kiwi, hallon, pumpafrön och pistaschenötter på min.

Igår var det ju alla hjärtans dag som ni alla säkert veeet och jag firade dagen med en tur till gymmet (ma boyfriend) med bästisfästis och efter det som vi en myssushi på Sushi Yama. Fick dessutom en ros till slut! Från Tele2
 

Hoppas ni hade en mysig dag!
Godkväll! Jag är trötttt som bara den men mår bättre nu än tidigare idag hehe! Igår var det 18-års party för Linnéa och efter det drog vi vidare lite. Innan vi drog ut gjorde vi middag, standard med supergod kyckling och sallad! Ikväll ska jag sova tidigt tänkte jag och imorgon är det sovmorgon så då ska jag köra ett ryggpass på gymmet och dessutom tänkte jag försöka få lite plugg avklarat på morgonen. 
 
Hoppas ni har haft en supertrevlig helg och så får vi se till att göra nästa vecka braaa ♥
Sallad på Brasco i tisdags, kvargröra plus gottis i fredags, gårdagens grekiska sallad till lunch och Carros och min middag igår. Nomnom.

Igår kom mitt nya träningslinne så idag blir det invigning på gymmet. Ska köra ett axel/bröst/magepass med Carrååå och jag kommer ju minst sagt lysa upp gymmet hehehe. Men I like it.

It's Friday bitches! Ääääntligen helg och jag är ledig idag wihoo! Ska plugga lite (duktigt) och sen träna med min bästisfästis. Hoppas ni får en mysig fredag!

Igår gjorde jag galet god chokladkaseinpudding till kvällsmål, mums! Använde chocolate almond från Body Science och blandade i lite extra kakao, blev hur gott som helst... Som chokladpudding/mousse!

Heeej sweathearts! Jag är trööööött men glad! Har chillat runt i vs hoodie idag, supermysigt och välbehövligt eftersom det var svinkallt i skolan... Efter skolan drog jag till gymmet och körde ett armpass. Gick bra även fast jag var trött! Ikväll har jag bara sett en massa pll, har snart sett klart säsong två hehe. Love it!

Tränat, druckit upp proteinet och snart hemma!

Tröja - H&M, jeans och skärp - Hollister

Det här har på mig idag om någon undrar! Har faktiskt tagit bilder på hela outfiten med el kamera så lägger upp det senare hehe. Har fysik just nu men en helt tappad gammal gubbe som vikarie så det är lite kul. Han vet typ inte vad han pratar om <3333

Ska försöka sova nu.

Svettig, tomatfärgad och lagom freeesch efter intervaller.
 
Imorse körde jag rygg på gymmet och avslutade med 15 minuter intervaller på bandet. Har känt mig toalt opepp på att springa så har inte gjort det alls på några veckor men idag kändes det kul igen, så skön känsla!
 
Passet såg ut såhär:
Breda latsdrag 1x10 uppvärmning, 3x6 heavy as fuuuuck
Ryggresningar med viktskiva 3x10-15
Latsdrag bakom nacken 3x8
Hantelrodd 3x10-12
Back extension 3x15-20 (älskar den här, man kan verkligen pressa ur det sista!)
Sittande rodd i maskin 3x10
Smala latsdrag 3x8
Stångrodd i smith 2x10
Shrugs 3x12
Tröja och jeans från Hollister

 
Godmorgon på er! Jag har sovmorgon till ett idag så hinner både träna och plugga lite innan skolan, så himla skönt! Sitter just nu och äter frukost, lyssnar på lite musik och läser om energikvalitet... Ska planera dagens träningspass också som blir rygg!
 
Hoppas ni får en finfin måndag! ♥
Sitter och kollar på resor till i sommar, planerar Rhodos med min bestiefrennie i början av juli och det kommer bli sååååååå fettttttttttt. LÄNGTAR IHJÄL MIG. Turkost vatten, vakna med solen i ögonen, värda kvällar, bli en pepparkaka, leva livet. IIIIHHH.
JAG ÄR PRECIS KLAR MED MITT REPORTAGE SÅ BARA FÖR ATT VISA MIN GLÄDJE KÖR VI PÅ EN BILDBOMB!
Okej, chilla nu... Jag sitter ligger i sängen och har gjort det typ hela dagen. Haha har seriöst typ aldrig varit så här seg men är det vilodag så är det! Jag kör all in. Har faktiskt pluggat typ hela tiden så det är ju rätt duktigt ändå. Jag har helt ärligt haft på mig yoga pants och hoodie hela dagen så vid middagen fick jag nog av mig själv och borstade håret och satte på mig en skjorta. Det får räcka, tänker inte sminka för att äta middag med la familia (förlåt om lilla familjen blev ledsen nu...). Ska ju ändå sova snart!
 
Hoppas att ni inte har varit lika slöa som jag idag. Fast det är okej att vara seg och slö ibland också ♥
Idag gjorde jag typ världens godaste lunch; vaniljproteinpannkakor med vanilj- och hallonproteinfluff plus lite blåbär. Så gaaaalet gott! Det är faktiskt första gången jag gör proteinpannkakor så de blev oväntat lyckade! Nomnomnom.
Hej sötnosar! Jag har varit gaaanska seg idag. Vaknade vid 10, åt frukost och sen kröp jag ner i sängen igen, bara för att jag kunde, och såg på PLL. Efter lunch åkte jag hur som helst och tränade, brände av ett grymt benpass dagen till ära! Nu håller jag på och städar mitt rum, väldigt välbehövligt som ni ser på bilden haha. Ikväll ska jag nog bara vara hemma med familjen, ta det lugnt, äta god middag och försöka skriva på reportaget som ska vara inne imorgon. 
 
Hoppas ni har en mysig lördag!

Nu sitter jag på Saga med min bästisfästis och ska se på lite fredagsbio! Vi ska se ego, den verkar ju braaa efter vad man har hört så vi hoppas på det. Blir hur som helst supermysigt!

Puss

Skjorta - Hollister, jeans - Dr Denim och Hunters

Hej på er! Jag sitter i skolan och är trött... Skönt med fredag! Slutar hyfsat tidigt idag och ska göra en intervju med en same då till svenskan om minoritetsspråk. Intressant haha... Hoppas ni får en grym fredag!